Mod Eleaf iStick Pico 2 - argintiu

Mod Eleaf iStick Pico 2 - argintiu

Mod Eleaf iStick Pico 2 - argintiu

  • Producator: Eleaf
  • Cod produs: Mod Eleaf iStick Pico 2 - argintiu
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • 199,00 lei

    Eleaf iStick Pico 2 este un mod de mici dimensiuni, compact, elegant, robust, cu o constructie de calitate, un ecran de 0.91 inch, care ofera o interfata concisa si clara, firmware upgradabil, incarcare rapida USB Type-C 2A, functie de preincalzire si platforma largita pentru rezervoare cu diametrul maxim de 26 mm. Folosind o singura baterie 18650, iStick Pico 2 este capabil sa emita o putere de pana la 75W, suficient pentru utilizarea celor mai noi dispozitive de vaporizare sub-ohm. 


iStick Pico 2, perfect atat in ceea ce priveste aspectul, cat si performanta!


• Design ergonomic: dimensiunile modului fac ca acesta sa se potriveasca perfect in palma utilizatorului. 

  

• Ecran OLED generos cu diagonala de 0.91”

 Compatibil cu orice atomizor cu conexiune 510 de pe piata

• Functia de preincalzire permite dispozitivului sa incalzeasca rapid rezistenta la o putere mai mare, oferindu-va astfel un vapat cat mai placut.

• Butonul de activare este situat in partea superioara a dispozitivului, deasupra ecranului. Butoanele de reglaj sunt situate in partea inferioara, sub ecranul oled.

    Blocarea butoanelor, pentru a evita activarea accidentala se poate face prin apasarea simultana dintre “+’’si – timp de 2 secunde cand dispozitivul este deblocat iar pe ecran va aparea cuvantul LOCK. La fel se va proceda si pentru deblocare.


• Suporta atat moduri VW, cat si TC:


  

 - In modurile VW si Bypass: se pot utiliza rezistente cu valori cuprinse intre 0.1 -3.5 Ω; wattajul poate fi reglat cu butoanele plus/minus intre 1W-85W.

 - In modul de control al temperaturii exista presetare pentru nichel, titan, otel inoxidabil(SS) si moduri TCR. Acestea permit ajustarea coeficientului firului rezistentei cu precizie ridicata, dupa preferinte. Poti seta o temperatura cuprinsa intre 100°-315°C, cu rezistente intre 0.05Ω – 1.5Ω.

 - Este important ca la prima utilizare, la rece, sa se blocheze valoarea rezistentei prin apasarea simultana a butonului de activare si a butonului plus. Dupa blocare, in dreptul rezistentei va aparea un lacat (se apasa simultan butonul de activare si cel de plus timp de 2 secunde, cand modul este pornit). Blocarea rezistentei este necesara doar in modul TC, nu si in modurile VW si Bypass.


• Modul este alimentat de un acumulatori tip 18650 (nu este inclus), iar ecranul iti arata nivelul acumulatorului.


• Cand puterea de incarcare a acumulatorului scade sub 10%, pe ecranul modului, indicatorul de baterie scazuta va licari intermitent. Modul se poate reincarca la calculator cu ajutorul cablului USB  inclus sau la priza cu un adaptor de perete de 1 A. Indicatorul bateriei va continua sa palpaie pana cand bateria va fi complet reincarcata. Aveti posibilitatea de asemeneasa sa incarcati separat acumulatorul 18650 la un incarcator extern, astfel timpul de reincarcare se va reduce substantial! Pachetul nu contine acumulator, adaptor de priza, sau incarcator extern pentru acumulator! Acestea se achizitioneaza separat!


Specificatii tehnice Mod Eleaf iStick Pico 2:

 - Dimensiune: 71mm*27.5mm*50mm

 - Material: aliaj de zinc

 - Greutate: 126g

 - Puterea de iesire: 1-75W

 - Gama temperatura: 100 °C – 315 °C

 - Necesita un acumulator de 18650 (nu este inclus in pachet!)

 - Ecran Oled de 0.91 inch

 - Conexiune tip 510

 - Mod de iesire: modul VW / Bypass / TC (Ni, Ti, SS, TCR)

 - Plaje de rezistenta: 0,05-1,5 ohm (moduri TC)

                   0,1-3,5 ohm (modul VW / Bypass )

 - Poate fi utilizat cu atomizoare pana la 26mm diametru

 - Functie de preincalzire

 - Butoane de reglaj ascunse in partea inferioara

 - Circuit dual de protectie

 - Incarcare USB TypeC


Pachetul Eleaf iStick Pico 25 contine:

1 x mod iStick Pico 2 (acumulatorul 18650 nu este inclus in pachet)

1 x Incarcator USB TypeC

1 x Manual de utilizare